GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sea Cliff Resort and Spa

120kamers/units
Zanzibar | North West Coast | Zanzibar Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Joelle Mackary
15.23 m | Lat:S 6° 2' 8" Long: E 39° 12' 17" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sea Cliff Resort and Spa is een prachtige oase van rust met weelderige tropisch geurende tuinen, gelegen aan de Indische Oceaan. Dit resort is op amper 20 minuten makkelijk te bereiken vanuit Zanzibar Town, waar onder andere het historische Stone Town deel van uitmaakt. Gratis transfers van en naar Stone Town worden door het resort aangeboden op vaste tijdstippen. Sea Cliff is een groot hotel, maar daar merk je weinig van. Ondanks de omvang is er heel veel aandacht voor privacy en het genot van iedere reiziger. Het resort heeft sprankelende zwembaden en staat bekend voor de schitterende keuken met rijk gevulde buffetten, die beinvloed worden door zowel de Oosterse als de Europese keuken.

Voor je bent toegekomen bij Sea Cliff Resort and Spa, kom je langs een kokosnootplantage, meteen een herinnering aan het oude Zanzibar. Eens ter plekke valt de ongelooflijke blauwe oceaan, de openheid, wuivende palmbomen en een tot in de puntjes onderhouden tropische bloementuin je meteen op.

Het resort werd opgetrokken met de traditionele makuti daken. Het is een unieke combinatie van modern comfort, vermengd met de originele exotische architectuur van het historische Zanzibar. De decoratieve, natuurlijke kleurenschema's worden aangevuld door antiek meubilair. Sea Cliff Resort and Spa ligt op een klif met uitzicht op de Indische Oceaan en biedt een panoramisch uitzicht vanaf de lounges, restaurant, bars en zelfs het recreatiegebied. De zonsondergang is hier echt wel op zijn mooist. Je kan er genieten van een ontbijt met uitzicht op de oceaan of avondmaal onder de sterren.

In totaal bieden 96 van de kamers direct uitzicht op de oceaan en beschikken ze tevens over een eigen balkon, van waar je een magische zonsondergang kan ervaren. Alle kamers beschikken tevens over airconditioning, een muskietennet en Franse schuifdeuren, alsook gratis draadloos internet en een ruime badkamer met ligbad en douche.

Het resort biedt tal van activiteiten voor de meer energieke gasten, waaronder een volledig uitgeruste fitnessruimte, 2 tennisbanen, een squashbaan, evenals fietsen voor volwassenen en kinderen. Er is ook een watersportcentrum met mogelijkheid tot zelen, wake boarding, windsurfen, waterski, kayak en stand up paddling. Alle niet gemotoriseerde watersporten zijn gratis. De lodge beschikt tevens over stallen met paarden, waardoor paardrijden hier ook tot de mogelijkheid behoort (tegen betaling).

Sea Cliff beschikt tevens over een eigen Spa welke bestaat uit verschillende behandelkamers, een kinderzwembad, jacuzzi, stoombad en sauna. Er is een breed aanbod aan verzorgingsmogelijkheden. In December 2014 opende het allereerste 9 hole golfterrein op Zanzibar hier de deuren voor haar gasten.

Toegegeven, Sea Cliff Resort and Spa is groot, heel groot zelfs, maar daar merk je weinig of niets van. De keuken is subliem en prijs/kwaliteit is alles heel correct geregeld. Wie wil genieten van de zon, zee en strand (met de prachtige zonsondergang) is hier zeer zeker aan het juiste adres. Zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Kinderen:
- Kinderen onder de twee jaar verblijven gratis bij de ouders.
- Kinderen tot en met 11 jaar die een kamer delen: 50% van het volwassen tarief
- kinderen 12 jaar of ouder of extra volwassene op de kamer: 75% van volwassen tarief

Inbegrepen:
- Half Board: ontbijt en diner
- Full Board: ontbijt, lunch en diner
- All Inclusive: ontbijt, lunch, diner, huiswijnen en sterke dranken, een selectie van alcoholische en niet-alcoholische cocktails, bier, fruitsap, water, koffie en thee
- Shuttle dienst van en naar Stone Town op vastgestelde uren.
- Namiddag thee/koffie met koekjes/gebak
- welkomstdrink
- internet (wifi)
- gebruik van fietsen
- Alle niet gemotoriseerde sporten
- snorkel gerief
- gebruik van sportcomplex, tennis- en squashcourt en het leisure centre
- Kids Club

Speciale gelegenheden:
-Honeymoon (minimum 4 nachten) omvat de overnachting, alsook een 30 minuten massage, 1 x avondmaal bij kaarslicht, een fles schuimwijn en fruitschaal bij aankomst, eventuel upgrade van de kamer op basis van beschikbaarheid en 1 x romantische bedversiering. Een bewijs van het huwelijk moet toonbaar zijn en de actie geldt enkel tot maximum drie maanden nadat het huwelijk voltrokken werd.
-Verjaardag/huwelijksverjaardag: taart voor 2
-Lang verblijf vanaf 10 nachten: fles Champagne/wijn en een fruitmand op de kamer bij aankomst

Extra voorwaarden:
- Bij een verblijf van 7 nachten is 1 nacht gratis (stay 7, pay 6)
- Late check out (tussen 12u en 18u): 50% van het kamertarief
- min. 5 nachten verblijf tussen 22/12 en 3/1
- verplichte Kerstdiner en Nieuwjaars galadiner voor boekingen tijdens die periode
- Deluxe kamers ontvangen een VIP fruitmand bij aankomst
- Airport transfer: 100 USD retour (tot 4 personen per voertuig)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

JacuzziSauna

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Zanzibar Town (1)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen